Tommee Tippee’s mission?

At gøre hverdagen for forældre rundt om i hele verdenen bare lidt lettere, at give opture, hjælpe med at håndtere nedture og nyde hvert lille uperfekte øjeblik. At blive en forældre helt enkelt. #ParentOn

At opfostre et barn er ikke altid nemt; især i et samfund, hvor forældre hele tiden bliver fortalt, hvad de skal gøre, hvad de ikke skal gøre og hvordan de skal gøre det. Men alle babyer er unikke og der er ikke nogen facitliste til, hvordan man skal gøre eller hvordan man forstår dem og det ved Tomme Tippee! Tommee Tippees mål er at gøre livet for alle forældre enklere uden at dømme nogen og ledsage dem på det vilde eventyr som det er at blive forældre og bidrage med et sortiment af moderne og innovative produkter.

Tommee Tippee er Storbritanniens nr. 1 brand indenfor baby feeding kategorien og et top-brand indenfor alle baby kategorier på globalt. Hvert Tommee Tippee produkt er designet ud fra ét nøgle princip – at gøre livet som forældre lettere. I mere end 60 år har Tommee Tippee designet og produceret innovative, intuitive og stilfulde produkter, der hjælper forældre hver dag.

Loved by babies and recommended by generations of parents.